Je bekijkt de reis...

a
A
24 juli 2014 22:13 | Door: Patricia Nuijten
Hoi!
Als sponsor van Suus van Rijs (in ruil voor een overheerlijke appeltaart!) heb ik met veel plezier jullie verhalen van de afgelopen twee weken gelezen.
Wat hebben jullie, zeker voor jullie leeftijd, veel gezien en gedaan. Zoveel indrukken opgedaan, prachtige natuur maar ook armoede gezien en fantastische mensen ontmoet.
Trots op jullie!
Geniet van jullie laatste nacht/dag en een hele goede terugreis!
En Suus, ik kom zeker een keer de foto's bekijken...
Patricia
24 juli 2014 22:17 | Door: Jeanette Gels
Geniet van jullie laatste dagje in Johannesburg! Heb een hele goede en veilige terugreis. Ik kan. Wij kijken ontzettend uit naar jullie thuiskomst! Tot zaterdag.X
24 juli 2014 22:28 | Door: Jacinta
Dankjewel voor het leuke verslag! Net even met Madelief gebeld en de verhalen kwamen al snel. Mooi dat jullie zo goed kunnen aangeven in de feedbackronde wat het je nu al opgeleverd heeft! Jullie begrijpen natuurlijk wel dat we dat graag terug blijven zien, minimaal een jaar..
24 juli 2014 22:29 | Door: Marian Voorneman
Hartelijk dank voor de mooie verslagen. Een goede vlucht en een behouden thuiskomst toegewenst.
Hartelijke groeten,
Marian.
24 juli 2014 22:33 | Door: Annet
Wat een mooi verslag is dit weer. Ik had wel verwacht dat jullie zouden groeien van al jullie ervaringen. Dit hebben jullie zelf ook al ervaren. Prachtig! Ik wens jullie nog een super dag morgen en veilig weer naar huis!!
Groetjes Annet
24 juli 2014 22:39 | Door: Nicole Hoefman
Jammer hoor om nu jullie verslagen te moeten missen, het leek net of ik er zelf een beetje bij was door jullie verhalen te lezen.
Ik wens jullie allemaal goede reis terug en dat jullie kunnen terug kijken op een hele bijzondere/ leerzame ervaring.
Enne.......Suus ,ik kom ook graag een keer de foto's bekijken .Soort " ouderwets" dia avondje :-)
25 juli 2014 08:47 | Door: Rinus en Ineke Koeman-Versprille
Prachtig jullie mooie verslag, fijn dat jullie er veel van geleerd hebben. We wensen jullie een fijne terugreis .
Groetjes voor allemaal en een dikke kus voor Madelief
25 juli 2014 14:13 | Door: Wilma Boterman
Dit is wel een heel bijzonder verslag! Mooi om te lezen. Nog een fijne/goede laatste dag daar en wel thuis!!
31 juli 2014 07:47 | Door: Dolf en Rosalin (familie Sterre)
Dag allemaal daar in dat mooie land! Wat een mooie verhalen, geweldig. Fijn dat jullie zo'n kans hebben kunnen benutten. Hele fijne laatste dag, en kom veilig terug. Liefs, Dolf & Rosalin